ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

ISRAELMAGAZIN

Israel: Or Eshkar, grav rănit în atentatul din Tel Aviv, a decedat în urma rănilor suferite

Or Ascher (32 de ani), care a fost rănit mortal în atacul armat terorist de pe strada Dizengoff din Tel Aviv la începutul lunii martie, a murit astăzi (luni), după ce s-a luptat pentru viața lui timp de 11 zile la Spitalul Ichilov. „Familia lui Or a donat cu generozitate organele lui pentru a salva vieți”, a spus spitalul.

Un terorist din aripa armată a mișcării islamiste palestiniene Hamas a rănit trei israelieni într-un atac pe strada Dizengoff din oraș.
Teroristul, Motaz Khawaja, în vârstă de 23 de ani, originar din orașul Nilin din Cisiordania, în apropiere de Ramallah, a fost lichidat de poliție nu departe de locul atacului.
Inițial, Magen David Adom, echivalentul israelian al Crucii Roșii, a declarat că a „evacuat trei răniți prin împușcare, unul în stare critică, unul grav și unul ușor rănit”.
Ulterior, spitalul Ichilov a declarat că starea rănitului, raportat inițial ca fiind critică, s-a îmbunătățit.
Potrivit purtătorului de cuvânt al poliției, Dean Elsdunne, „teroristul a început să tragă asupra civililor [într-o] cafenea” înainte de a fi urmărit și împușcat de polițiști, care „au reușit să împiedice producerea unui atac mult mai grav”. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: