ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

ANIMA TVEVITA ȘTIRUISRAELLUMEA DE AZIMAGAZINSPORT

Un luptător israelian de MMA și-a făcut KO adversarul antisemit (VIDEO)

Corespondentul Anima News, Evita Știru, transmite: Rafael „Polițistul” Aronov, un luptător israelian de MMA care lucrează și ca polițist în orașul Beer Sheva din sudul Israelului, l-a făcut KO pe adversarul său kazah antisemit într-o luptă oficială în Israel.

Ilyas „Bad Boy” Sadykov îi trimisese insulte antisemite lui Rafael Aronov în zilele premergătoare luptei. „Am să te omor” și „Am să te ard ca pe tipul ăsta”, i-a trimis kazahul adversarului său israelian, alături de imagini cu Adolf Hitler.
„Am ales să nu răspund la provocările sale. Am preferat să răspund în arenă”, a declarat luptătorul israelian după lupta sa victorioasă.
„Fac parte dintr-o familie de supraviețuitori ai Holocaustului, aceasta este o dublă victorie”, a adăugat el.

După lupta din Israel, Ilyas Sadykov s-a plâns pe rețelele de socializare că judecătorii au influențat rezultatul luptei și a cerut o nouă luptă, de data aceasta în Kazahstan.
La rândul său, Rafael Aronov a ales să rămână concentrat pe cariera sa sportivă, dar a transmis un mesaj clar pe Instagram: „Sunt gata să mor pentru lucrurile pe care le susțin”.
Presa israeliană a remarcat, de asemenea, că „aspirantul Borat” (cu referire la filmul de comedie al actorului evreu britanic Sasha Baron Cohen, în care joacă rolul unui kazah antisemit) s-a simțit bine în Israel, în ciuda prezenței „multor evrei”.
În decembrie, Natan Levy, un alt luptător israelian de MMA de origine franceză, i-a transmis rapperul-ui Kanye West, după numeroasele sale ieșiri antisemite: „Kanye West, dacă ai o problemă cu mine sau cu poporul meu, vino să mă vezi”erință de presă după o luptă victorioasă. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: