Trei israelieni au fost răniți într-un atac terorist cu mașina în Cisiordania

Trei pietoni israelieni în vârstă de 20 de ani au fost loviți de un vehicul pe drumul 3514, în apropiere de Beit Omer și de intersecția Gush Etzion, în Cisiordania.

Potrivit unui raport preliminar al serviciilor de urgență de la fața locului, unul dintre ei a fost grav rănit, iar altul a fost rănit moderat. Cel de-al treilea a suferit vânătăi minore.
Teroristul a fost lichidat.
Răniții au fost tratați la fața locului de către medicii și paramedicii de la Magen David Adom (MADA) în cooperare cu forțele medicale ale armatei israeliene (Țahal).
Aceștia au fost apoi transportați la spitalele Hadassah Ein Kerem și Shaare Tzedek.
Potrivit Magen David Adom, tânărul aflat în stare gravă este conștient, cu leziuni la nivelul membrelor, la fel ca și cel aflat în stare moderată.
“Când am ajuns la fața locului, am văzut trei tineri de aproximativ 20 de ani care zăceau conștienți cu răni la membre. Le-am oferit un tratament medical rapid la fața locului, inclusiv bandajarea și administrarea de medicamente, și i-am evacuat cu cooperarea unei forțe medicale a Țahal către spitale din Ierusalim”, a declarat purtătorul de cuvânt al MADA.
Acest nou atac are loc în contextul sărbătorii musulmane Ramadan, o perioadă de securitate în general tensionată în Israel și în Cisiordania.
În timp ce primele zile ale sărbătorii musulmane au fost calme, primele incidente au izbucnit pe Muntele Templului în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce un terorist arab israelian a fost ucis de forțele de securitate în urma unui schimb de focuri în acest loc. (Anima News)

Lasă un răspuns