ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

CONTACT

Ierusalim: Bebeluș de șase luni, al cărui cărucior a fost lovit de un autobuz, a fost declarat mort

Accident grav în Ierusalim. Bebelușul Harut Leibovitz a murit, după ce căruciorul său a fost lovit puternic de un autobuz pe strada Keren Hayesod.

Medicii și paramedicii au acordat îngrijiri medicale copilului la fața locului și l-au transportat la spitalul Shaare Zedek, în stare gravă, cu un traumatism cranian, sub sedare.
În pofida eforturilor echipelor medicale, bebelușul a fost declarat mort la spital.
Tatăl micuțului, care, la rândul său, lucrează ca infirmier la spitalul Shaare Zedek, a fost informat despre accident de către soția sa în timp ce se afla la serviciu.
Organizația națională a șoferilor de autobuz a emis un mesaj în urma gravului accident de pe strada Keren Hayesod din Ierusalim, în care bebelușul a fost grav rănit: ” Transmitem cele mai bune urări femeii rănite și ne rugăm pentru recuperarea ei. Acesta este un incident foarte dificil. Multe incidente ca acesta se întâmplă din cauza numeroaselor ore pe care șoferii le petrec la volan fără nicio odihnă. Din păcate, acest tip de situație nu este o surpriză”.
Compania israeliană de autobuze Egged a răspuns: „Circumstanțele accidentului grav sunt în prezent analizate de către examinatorii poliției israeliene. Fără a intra în detaliile anchetei poliției și fără a lărgi domeniul de aplicare al acesteia, se poate afirma cu mare probabilitate că, camerele de luat vederi care au înregistrat accidentul arată că șoferul autobuzului conducea pe culoarea verde a semaforului, în timp ce mama traversa strada pe culoare roșie a semaforului, fără a observa autobuzul care trecea și care, aparent, a lovit căruciorul lateral”. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: