LUMEA DE AZIMAGAZIN

Lumea de azi / Rusia: Un ofițer superior al Serviciului Federal de Securitate a povestit detaliile intime din viața lui Putin

Site-ul ”Dossier Center” (Centrul de dosare) a publicat un interviu cu Gleb Karakulov, un ofițer superior al Serviciului Federal de Securitate (FSO) care a fugit din Rusia.

Karakulov a lucrat ca inginer în departamentul de comunicații prezidențial, îndatoririle sale incluzând furnizarea de comunicații secrete lui Vladimir Putin. La începutul lunii octombrie, se afla într-o călătorie de afaceri în Kazahstan, de unde a fugit în Turcia împreună cu soția și fiica sa.
Potrivit acestuia, el a luat în considerare această decizie încă de la începutul atacului asupra Ucrainei.
În Rusia, Karakulov a fost trecut pe lista de urmăriți și i s-a deschis un dosar penal pentru dezertare.
Karakulov este cel mai înalt ofițer de informații de la invazia pe scară largă a Ucrainei de către Rusia, care a fugit din țară și a denunțat războiul.
El a raportat detalii despre evadare. Familia lui a venit separat la Astana și a locuit într-un alt hotel, s-au întâlnit doar în drum spre aeroport.
Fugarul a spus că Putin nu folosește telefoanele mobile sau internetul. El este urmat peste tot de un angajat special cu sediu electronic. Dar se uită la televizor în fiecare zi.
Putin este încă izolat, pentru a-l întâlni trebuie să treci printr-o carantină de două săptămâni. Birourile din toate Rezidențele au același interior, așa că este imposibil de spus din cadre unde se află.


Un oficial al FSO a confirmat că Putin a avut probleme de sănătate și a fost adesea însoțit de o echipă de medici și a locuit cu gimnasta Kabaeva.
În timpul fiecărei călătorii de afaceri în străinătate, angajații FSO poartă o cabină de comunicare specială pentru el. Cabana este un cub de doi metri înălțime și lată. Înăuntru există o masă și un telefon unde poți negocia fără a risca să fii auzit.
Putin s-a schimbat mult de pe la 2020, el există „fără legătură cu realitatea”, s-a izolat de oameni și informații. Prin urmare, potrivit lui Karakulov, percepția lui despre ceea ce se întâmpla a fost denaturată.
Putin le numește pe fiicele sale, pe care încă nu le-a recunoscut public, „aceste femei”. (Anima

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: