ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

ISRAELLUMEA ARABĂLUMEA DE AZI

Israel: Nu a fost găsit niciun glonț în corpul bărbatului ucis in atentatul din Tel Aviv

Institutul israelian de Medicină Legală a negat duminică afirmațiile unui ziar italian potrivit cărora în piciorul lui Alessandro Farini, ucis în atentatul cu mașină-capcană de la Tel Aviv de vineri seară, ar fi fost găsite gloanțe în timpul unei tomografii computerizate.

Potrivit rezultatelor autopsiei, Farini a suferit răni grave la cap și la spate în urma impactului cu vehiculul și nu există răni cauzate de gloanțe în corpul său.
Turistul italian în vârstă de 35 de ani, de profesie avocat, a fost ucis vineri seară, în timp ce se afla în Israel pentru sărbătorile de Paște. În jurul orei 21:35 (18:35 GMT), un terorist arab israelian a intrat cu mașina în trecătorii aflați pe o pistă de biciclete de pe bulevardul Kaufmann, o arteră importantă de pe malul mării din Tel Aviv, înainte ca mașina sa să se răstoarne, a anunțat poliția.
„Mergeam pe jos și, deodată, am văzut o mașină albă care trecea cu viteză, a venit direct spre mine. M-a lovit în plin. Nu am avut timp să reacționez, nu am putut face nimic”, a declarat Roberto Nicoli (39 de ani), unul dintre italienii răniți care se află încă în spital, pentru ziarul italian La Repubblica.
„Doar prietenii lui de la cabinetul de avocatură știau ce persoană simplă era. Era un om drăguț, călătorea mult, l-am văzut înainte de a pleca într-o călătorie în Israel”, au declarat părinții săi pentru cotidianul italian.
La rândul ei, familia teroristului Yousef Abu Jaber a declarat că nu a fost vorba de un atentat. „Este posibil să fi adormit sau să fi pierdut controlul mașinii”, a declarat fratele său, Omar.
Abu Jaber, în vârstă de 45 de ani, tată a șase fete din Kafr Qassem, era muncitor la întreținere în Kiryat Ono.
În videoclipurile de pe rețelele de socializare, el poate fi văzut râzând cu studenții în timpul pauzelor.
Municipalitatea nu a putut spune dacă Abu-Jaber le-a prezentat un certificat de poliție (un document oficial după o verificare a antecedentelor polițienești pentru a enumera orice cazier judiciar pe care solicitantul l-ar putea avea) înainte de a lucra în oraș. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: