03/10/2023
ISRAELMAGAZIN

Israel: Cântărețul Eyal Golan a leșinat în timpul concertului (VIDEO)

Celebrul cântăreț israelian Eyal Golan s-a prăbușit luni seară în timpul unui concert pe care îl susținea la Hangar 11 din portul Tel Aviv.

După un spectacol de o oră, cântărețul a declarat că nu se simte bine și a părăsit scena înainte de a leșina în culise. I s-a acordat primul ajutor, iar apoi o ambulanță l-a dus la spital pentru analize suplimentare.
Producătorul său, Tal Aharon, a urcat pe scenă și a avertizat publicul: „A leșinat pentru câteva minute în cabina sa. Așteptăm să vedem dacă poate relua concertul, iar dacă nu poate, o altă dată va fi programată ulterior”.

Fanii săi l-au urmat apoi afară până când ambulanța a plecat. Le vor fi trimise bilete noi pentru o altă dată de concert.
La un alt concert, cu o zi înainte, Eyal Golan a spus, de asemenea, publicului său că nu se simțea bine din cauza unei probleme de sănătate, dar că a vrut totuși să „cânte pentru ei”.
În urmă cu aproximativ două săptămâni, Eyal Golan a părăsit platoul de filmare al unui concert în cinstea lansării albumului său „2023”, după ce s-a simțit rău.
Eyal Golan este unul dintre cei mai populari cântăreți din Israel, cu muzica sa în stil oriental (mizrahi). / Anima News

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: