ISRAELMAGAZIN

Israel: După ce a fost ucisă în atacul terorist, organele lui Leah Dee au fost transplantate la 5 persoane (VIDEO)

Organele lui Leah (Lucy) Dee (foto), care a fost ucisă într-un atac terorist în Valea Iordanului alături de cele două fiice ale sale, au fost transplantate, astăzi, marți, la cinci persoane, salvându-le viața.

Centrul Național de Transplant a anunțat că, având în vedere acordul familiei lui Dee, transplanturile au fost efectuate în spitale din centrul țării.
O femeie în vârstă de 51 de ani, care suferea de insuficiență cardiacă severă de multă vreme, a primit un transplant de inimă: „O acțiune simplă, cum ar fi urcatul scărilor, era imposibilă pentru mine. Sunt foarte emoționată, este o adevărată binecuvântare și un act nobil să primești un transplant în aceste condiții.”

Plămânii lui Leah au fost transplantați unei femei de 58 de ani la spitalul Sheba, ficatul ei a fost transplantat unui bărbat de 25 de ani, iar rinichii ei au fost transplantați la doi bărbați de 39 și 58 de ani.
Dr. Avitar Nesher, directorul departamentului de transplant de la Spitalul Beilinson, a declarat: „Practic transplantul de mulți ani și sunt foarte mișcat de puterea familiei donatorului, de o noblețe inimaginabilă, după o tragedie atât de cumplită.”
Înmormântarea lui Lucy Dee, ucisă împreună cu cele două fiice ale sale în atentatul de la Hamra, a avut loc în această după-amiază (marți) în orașul Kfar Etzion din Cisiordania. Sute de persoane au venit să însoțească familia. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: