ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

ISRAELMAGAZIN

Ierusalim: Doi răniți într-un atac armat terorist

Un atac armat terorist asupra unui vehicul israelian pe strada Pierre Van Passen, în cartierul Shimon Hatzadik din Ierusalim, s-a soldat cu doi răniți. Ambele victime sunt bărbați membri ai comunității evreiești ultraortodoxe.

Medicii și paramedicii de la Magen David Adom au acordat primul ajutor răniților, care au fost evaluați ca fiind în stare moderată. Unul dintre cei doi răniți, în vârstă de 50 de ani, a fost transportat la spitalul Shaare Zedek, iar cel de-al doilea, în vârstă de 48 de ani, la spitalul Hadassah.
„Cei doi bărbați au fost vizați în timp ce se aflau în vehiculul lor”, a declarat Nir Bozaglo, primul salvator care a ajuns la fața locului.
„Ei au continuat să conducă în ciuda rănilor suferite, înainte de a se opri lângă o mașină de poliție. Ambii bărbați au suferit răni moderate prin împușcare în partea superioară a corpului și sunt pe deplin conștienți”, a adăugat el.
Poliția și polițiștii de frontieră îl caută pe bărbatul înarmat care a reușit să fugă. Forțele de securitate israeliene înconjoară o clădire abandonată, cunoscută ca un orfelinat, suspectând că teroristul se ascunde acolo. Locuitorii din zonă au fost chemați să se închidă în case de teamă să nu fie împușcați de terorist. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: