03/10/2023
ISRAELMAGAZIN

Aproape 100 de avioane, drone și elicoptere la parada aeriană de aniversare a 75 de ani ai Israelului (VIDEO)

Tradiționala paradă aeriană de Ziua Independenței Israelului se desfășoară astăzi, miercuri, iar anul acesta avioane britanice, italiene, americane și germane s-au alăturat sărbătorilor.

Parada include avioane de luptă, elicoptere de luptă, elicoptere de luptă, avioane fără pilot, avioane cisternă și avioane cargo.
În total, aproape 100 de aeronave participă la paradă. Avioanele sunt fost manevrate de piloți ai Forțelor Aeriene israeliene.
La paradă participă, de asemenea, avioane ale poliției israeliene și ale pompierilor.
Armata israeliană a reamintit publicului că este interzis să zboare cu drone în apropierea traseului paradei, deoarece acestea reprezintă un risc pentru avioanele participante și pentru publicul care vine să se bucure de spectacol. Parada, care se va încheiat la ora 14.30, a survolat zeci de orașe din Israel.

Itinerariul a fost planificat astfel încât nimeni din țară să nu fie nevoit să călătorească mai mult de 20 de minute pentru a vedea spectacolul.
La ora 11:50, avioanele au efectuat un zbor special deasupra Centrului Ilan din Haifa, în onoarea persoanelor cu dizabilități
În cursul dimineții, președintele israelian Isaac Herzog și soția sa Michal au găzduit festivitățile de Ziua Independenței la reședința sa din Ierusalim.
Printre cei prezenți s-au numărat premierul Benjamin Netanyahu, ministrul Apărării, Yoav Gallant, șeful Statului Major al armatei, Herzi Halevi, precum și actuali și foști generali.
În timpul ceremoniei, au fost decorați soldați remarcabili reprezentând toate departamentele armatei israeliene.
Sărbătorile au fost acompaniate de corul și orchestra armatei. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: