Israel – Tragedie: Un bebeluș a murit și șase persoane, inclusiv copii, au fost rănite într-un accident rutier

Într-un accident frontal între două autovehicule pe ruta 40 din Israel, șase persoane au fost rănite, inclusiv un bebeluș în stare critică, care a fost declarat mort după încercările de resuscitare, și un băiat de 8 ani în stare gravă (care este fratele bebelușului). Echipele de salvare i-au evacuat pe răniți la spitalul Soroka.

MDA (echivalentul Cricii Roșii) a primit un raport despre un accident rutier între 2 vehicule pe ruta 40 dinspre sudul intersecției Negev.
“Medicii și paramedicii MDA, în cooperare cu forțele medicale ale armatei, au stabilit decesul unui copil de un an și au trimis 6 răniți la spitalul Soroka, inclusiv 2 persoane în stare gravă: un bărbat de aproximativ 40 de ani (tatăl) cu contuzii la nivelul membrelor și un băiat de 6 ani (fiul său) cu un traumatism cranian, 2 femei de aproximativ 35 de ani în stare moderată, cu contuzii la nivelul membrelor și 2 răniți în stare ușoară, care sunt copii de aproximativ 4 ani “, s-a raportat.
Paramedicul MDA Rafael Binaminov și asistentul medical principal MDA Ibrahim Alaesam au declarat: “A fost un accident de mașină foarte grav. Vehiculele au fost complet strivite, trei adulți răniți au fost prinși în capcană și patru copii se aflau în afara vehiculelor”.
Medicii au adăugat: “Împreună cu o forță medicală militară, am efectuat examinări medicale și am început tratamentul medical. Un copil în vârstă de un an era inconștient, fără puls și nu respira, iar în urma examinărilor medicale efectuate la fața locului, un medic militar l-a declarat mort”.


      Un băiat de 6 ani cu răni grave la cap a fost transportat la spital într-un vehicul de terapie intensivă al MDA, în timp ce, în același timp, un bărbat de 40 de ani cu răni grave și 2 femei cu răni moderate au fost salvați din vehicule.
      După operațiunile complexe de salvare, aceștia au fost, de asemenea, transportați la spital în vehicule de terapie intensivă MDA. Alți doi copii ușor răniți au fost preluați la fața locului de un corp medical militar care i-a evacuat la spital în timp ce erau pe deplin conștienți și în stare stabilă.
      Șapte răniți au fost transportați la spitalul Soroka. Printre aceștia, trei copii: un băiat de 7 ani cu o rană la cap, care este sedat și ventilat într-o stare foarte dificilă. Un băiat de 4 ani și un băiat de 3 ani, ambii în stare moderată.
      În plus, au fost aduși 3 adulți: un bărbat în stare foarte gravă, o femeie în stare gravă și o altă femeie în stare moderată. (Anima News)

      Lasă un răspuns