ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

DIVERSEEVENIMENTLUMEA DE AZIMAGAZIN

O dronă ucraineană a încercat să-l asasineze pe Vladimir Putin

O tentativă de asasinare a președintelui rus Vladimir Putin cu ajutorul unei drone sinucigașe a fost raportată joi de ziarul german Bild.

Potrivit ziarului, o dronă care s-a prăbușit la periferia Moscovei ar fi fost instrumentul unei tentative eșuate de asasinare a liderului rus, luni. Fotografii și videoclipuri care circulă pe rețelele de socializare arată epava dronei UJ-22 cu explozibil C4 și încărcături explozive canadiene M112.


Agenția rusă de știri TASS a raportat alte trei drone în aceeași zonă.
Bild susține, de asemenea, că tentativa de asasinat a fost ținută secretă de autoritățile ruse.
Sursa ucraineană a ziarului, Iuriy Romanenko, a declarat că ofițerii de informații ucraineni au primit informații despre vizita lui Putin în parcul industrial Rudnevo: „Ca urmare, drona noastră kamikaze a decolat, a evitat toate apărările aeriene ale Federației Ruse și s-a prăbușit nu departe de parcul industrial”.
„Nu pot spune că situația este bună, dar luptăm. Suntem mai puternici decât eram acum un an. Sperăm și credem că, prin mici succese zilnice, suntem aproape de victorie”, a declarat Volodymyr Zelensky în urmă cu două zile într-un interviu acordat canalului saudit Al Arabiya. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: