ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

ISRAELLUMEA DE AZIMAGAZIN

Kevin McCarthy în Israel: „Acordurile Abraham sunt în beneficiul tuturor țărilor”

O conferință de presă a avut loc luni în Knesset (Parlamentul israelian), cu ocazia deschiderii sesiunii de vară, în prezența lui Kevin McCarthy, președintele Camerei Reprezentanților din SUA, care s-a întâlnit, printre alții, cu premierul Benjamin Netanyahu și cu președintele Herzog.

„Ceea ce face Iranul pentru a complica lucrurile este să finanțeze terorismul – Hezbollah în Liban, războiul civil din Yemen și milițiile din întreaga regiune care încearcă să plaseze rachete pentru a trage asupra Israelului. Acest lucru nu ajută pe nimeni. Toată lumea din regiune a văzut beneficiile Acordurilor Abraham în ceea ce privește economia, oamenii, turismul și securitatea”, a declarat McCarthy.
„Toată lumea din regiune poate beneficia – fie că este vorba de a lucra împreună sau de a împărți această oportunitate. Este în beneficiul fiecărei persoane și al fiecărei țări pentru o viață mai bună și un viitor mai bun”, a adăugat el.
Kevin McCarthy s-a adresat plenului și a spus: „În ciuda amenințărilor la adresa voastră, sunteți o democrație înfloritoare. Sunteți o economie de top. Istoria Israelului este una a supraviețuirii, a pionieratului, a prosperității și a speranței. Statele Unite prețuiesc legătura lor de nezdruncinat cu Israelul”.
Premierul Benjamin Netanyahu a abordat, de asemenea, amenințarea iraniană, afirmând că „necesitatea de a reduce armele nucleare ale Iranului va continua să fie prioritatea principală a Israelului”. Premierul a afirmat că Israelul depune eforturi pentru „a lărgi cercul păcii și a promova încheierea conflictului cu palestinienii”… În vizorul său, Arabia Saudită. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: