ISRAELLUMEA ARABĂMAGAZIN

Cisiordania: Armata israeliană a lichidat doi teroriști în Tulkarem

Armata israeliană a lichidat sâmbătă astăzi, sâmbătă, doi teroriști care au comis un atac în această săptămână în orașul Tulkarem din Cisiordania. Un alt palestinian a fost rănit în timpul operațiunii.

Este vorba despre Samer A-Shafei și Hamza Hariush, teroriștii care au comis atacul armat de marți în Aveni Hafatz din Cisiordania.
În timpul atacului, teroriștii au tras asupra a trei vehicule care treceau prin intersecția Maya, rănind un cetățean israelian.
Astăzi, teroriștii au fost împușcați mortal în timp ce încercau să scape de forțele israeliene.
Alte două persoane căutate, suspectate de implicare în atac, au fost reținute: Muhammad Abd al-Fattah, în vârstă de 21 de ani, din tabăra Tulkarem și Ibrahim Ahmed, în vârstă de 19 ani, din Tulkarem, care a fost rănit în timp ce încerca să fugă de la locul faptei. Ambii bărbați au fost transferați pentru a fi interogați în continuare.
În timpul perchezițiilor efectuate în clădirea în care se ascundeau suspecții căutați, au fost confiscate două puști M-16, veste antiglonț și încărcătoare purtate de suspecții căutați.
La începutul dimineții de sâmbătă, au izbucnit ciocniri între forțele militare israeliene și palestinieni în satul Noor Shams, în apropiere de Tulkarem. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: