ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

ISRAELMAGAZINSTIL DE VIAȚĂ

Carrefour deschide primele 50 de filiale în Israel: Va scădea costul vieții?

La doi ani după ce a preluat controlul lanțului Yonan Beitan și la un an după ce a semnat un acord de franciză cu lanțul francez Carrefour, Elektra Consumer a fraților Danny și Mikey Zelkind va începe săptămâna aceasta închiderea magazinelor Mega și Yonan Beitan și lansarea lanțului Carrefour în Israel.

Lansarea vine într-un moment excelent pentru companie, care se angajează să reducă prețurile la alimente și la consum în Israel.
Într-adevăr, valul de creșteri de prețuri care a avut loc în ultimele săptămâni va facilita companiei oferirea unei alternative sub forma a 400 de produse alimentare, de toaletă și de uz casnic și a aproximativ 600 de produse nealimentare suplimentare sub marca Carrefour.
În plus, lanțul a început deja importurile paralele de mărci importante, pe care le va lansa peste câteva săptămâni, la prețuri mai mici decât cele ale importatorilor oficiali.
Lanțul francez de supermarketuri Carrefour a anunțat că va deschide săptămâna viitoare primele 50 de filiale în Israel, în încercarea de a-și spori competitivitatea pe piața locală.
Tel Aviv va găzdui nouă sucursale, Herzliya patru, Netanya patru, Beersheba trei, Ashdod trei și Haifa trei. Până la 100 de sucursale urmează să fie deschise până la sfârșitul anului.
Ori Kilstein, directorul general al Carrefour Israel, a declarat într-un comunicat că sosirea companiei va crește competitivitatea prețurilor la alimente.
„Aceasta este o veste excelentă pentru consumatorul israelian. Am lucrat timp de multe luni pentru a ajunge la acest moment. Echipele noastre sunt pregătite și îi invit pe toți să vină la fiecare dintre sucursalele noastre din țară”, a declarat el.
Carrefour are aproximativ 14.000 de sucursale în Europa, Asia și Africa. Compania a investit aproximativ 250 de milioane de shekeli (70 de milioane de dolari) atunci când și-a început activitatea în Israel.
Sucursalele vor fi deschise sub trei mărci, inclusiv Carrefour Hyper și Carrefour Market (sucursale de discount mai mari) și Carrefour City (sucursale de proximitate).
La fel ca în mare parte a lumii, consumatorii israelieni au avut de suferit din cauza creșterii prețurilor în aproape toate categoriile de consum în ultimul an. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: