ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

FOCUS: ROMÂNIAISRAELMAGAZINROMÂNI ÎN LUMEROMÂNIA

Echipa de negociere a poliției israeliene a evitat un dezastru în România

Echipa de negociere a poliției israeliene a ajutat poliția română să salveze o fetiță de 5 ani de tatăl ei care s-a baricadat în casa lor și a amenințat că va exploda baloane cu gaz.

Negocierea cu tatăl a durat aproximativ 30 de ore, iar polițistul a lucrat non-stop până la rezolvarea incidentului.
Șeful poliției române a declarat că tot ajutorul israelian s-a concretizat în „un mare pont de aur care a dus la un final fericit”.
El a adăugat: „Transmit cele mai bune urări echipei israeliene. Ne-au ajutat foarte mult. Adevărați profesioniști”.
Șeful diviziei de operațiuni a poliției, superintendentul Sigal Bar Zvi, a lăudat activitatea unității și a menționat că „poliția israeliană are dreptate să ofere asistență altor forțe de poliție din întreaga lume, atunci cât este solicitată. Unitatea noastră de negociere este recunoscută pe plan internațional ca fiind o unitate de elită și nu este prima dată când i se cere să ofere asistență în afara granițelor statului”.

Sigal Bar Zvi

Poliția israeliană a declarat: ”Unitatea de negociere a poliției israeliene se ocupă de incidente complexe și dificile, când se concentrează pe factorul uman din spatele incidentului pentru a salva vieți omenești. Cunoștințele și experiența operațională vastă a unității sunt folosite în prezent pentru a gestiona incidente de criză în lumea pirateriei, criminale și civile, inclusiv luarea de ostatici, răpiri și extorcări, ajutând la localizarea persoanelor dispărute și multe altele”. (Anima News)

One thought on “Echipa de negociere a poliției israeliene a evitat un dezastru în România

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: