ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

ISRAELLUMEA DE AZIMAGAZIN

Londra: În ajunul încoronării, Regele Charles al III-lea s-a întâlnit cu președintele israelian Herzog / În centrul discuției – Reforma juridică din Israel

Discuțiile de la Casa Președintelui între coaliția și opoziția din Israel pe tema reformei juridice au ajuns la Regele Charles al III-lea: ieri (vineri) a avut loc o recepție pentru participanții la ceremonia de încoronare de la Londra, iar printre cei prezenți s-a aflat și reprezentantul statului Israel – președintele Yitzhak Herzog.

Regele l-a abordat și i-a mulțumit pentru eforturile sale de a încerca să ajungă la acorduri în ceea ce privește controversata reforma juridică din Israel.
„Vă strâng mâna pentru eforturile dumneavoastră de a interveni și de a conduce un dialog în cadrul poporului și în cadrul sistemului politic israelian”, i-a spus Regele Charles președintelui Herzog, care a răspuns: „Dezbaterea internă arată democrația vibrantă din Israel, cu sute de mii de protestatari din toate părțile și o oportunitate de a ieși mai puternic”.
Președintele Herzog s-a aflat împreună cu soția sa Michal la Londra, unde au reprezentat Israelul la ceremonia de încoronare.
Ieri, ei au participat la o recepție pe care Regele Charles al III-lea a organizat-o la Palatul Buckingham pentru șefii de stat, regii, președinții, prim-miniștrii și familiile regale din întreaga lume pentru a onora încoronarea.
Președintele israelian și soția sa au participat la ceremonia oficială de încoronare de la Biserica Westminster, alături de lideri mondiali.

Președintele Herzog și soția sa sosesc la ceremonia de încoronare

Casa președintelui a anunțat că, pentru a respecta sfințenia Sabatului, cei doi au mers pe jos la ceremonie de la locuința lor de lângă Westminster și s-au coordonat cu rabinul șef al evreilor britanici, rabinul Ephraim Mirvis. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: