SUA: Nouă persoane ucise prin împușcare într-un mall din Texas / Atacatorul împușcat mortal

Un bărbat înarmat care a deschis focul sâmbătă seara într-un centru comercial din statul american Texas a ucis nouă persoane înainte de a fi el însuși împușcat mortal, au anunțat autoritățile.

„(Am) găsit șapte persoane decedate la fața locului. Am transportat nouă persoane la spital (…) Dintre cei pe care i-am transportat, doi au decedat între timp”, a declarat Jonathan Boyd, șeful pompierilor din Allen, o suburbie a orașului Dallas unde a avut loc atacul.
Împușcăturile au provocat scene de panică la Allen Premium Outlets, un mare centru comercial din orașul Allen, situat la aproximativ 40 de kilometri nord de Dallas, care era plin de cumpărători în weekend.


Un ofițer de poliție care nu era de serviciu se afla în centrul comercial pentru un alt caz când au izbucnit focurile de armă în jurul orei 3.30 (2030 GMT), a declarat șeful poliției locale, Brian Harvey.
Ofițerul „a auzit focuri de armă, a mers (la locul) împușcăturilor, s-a confruntat cu suspectul și l-a neutralizat” pe individ, a precizat șeful poliției locale. El a sunat apoi la 112.
Identitatea atacatorului nu a fost dezvăluită. Corpul său a fost găsit fără viață la sosirea întăririlor poliției, alături de cele ale altor șase persoane.
Dintre răniții transportați la spitalele din apropiere, „trei sunt supuși unei intervenții chirurgicale de urgență și patru” sunt în stare stabilă, potrivit șefului pompierilor. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: