ISRAELLUMEA ARABĂMAGAZIN

Israelul sub atacul rachetelor din Fâșia Gaza (VIDEO)

Sirenele de alertă au sunat în zonele apropiate de granița cu Gaza și dincolo de orașul Ashkelon miercuri după-amiază, în timp ce un val de rachete a fost lansat înspre Israel pentru prima dată de când armata israeliană a lovit marți dimineața ținte ale Jihadului Islamic în Gaza.

Municipiul Sderot a confirmat că nouă rachete au fost lansate din Fâșia Gaza și că toate au fost interceptate cu succes de Domul de Fier.
Municipalitatea Ashkelon a confirmat că investighează lansările de rachete și că, în acest stadiu, nu au fost raportate victime sau pagube.
O femeie (60 ani) din orașul israelian Ashdod a fost rănită ușor când se îndrepta spre o zonă protejată, când a sunat alarmă. Echipa medicală sosită la fața locului i-a acordat îngrijiri și a evacuat-o la Spitalul Asuta din Ashdod în stare minoră.
Alertele au sunat în Tel Aviv și în centrul Israelului, inclusiv în orașele Bat Yam și Holon, iar armata a confirmat că au fost lansate rachete în direcția zonei Tel Aviv.
În zonele mai centrale din Rishon Lezion și Or Yehuda, grădinițele și căminele pentru cei mici au solicitat ca părinții să-și ridice copiii cât mai curând posibil, având în vedere situația de securitate și îngrijorarea că rachetele vor ajunge și la ei. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d