ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

EVITA ȘTIRUISRAELMAGAZINSPORT

Campionatele Mondiale de judo: Sportiva israeliană Inbar Lanir a câștigat aurul / Israelianul Peter Paltchik – medalia de bronz

Evita Știru

Corespondenta Anima News, Evita Știru, transmite: Inbar Lanir (foto), reprezentanta Israelului, locul 7 în lume, a cucerit medalia de aur la Campionatele Mondiale de judo de la Doha, la categoria -78 kg.

Ea este prima sportivă israeliană, de la Yarden Gerbi, în 2014, care urcă pe cea mai înaltă treaptă a podiumului competiției, după ce a învins-o pe franțuzoaica Audrey Tcheuméo (33 ani), clasată pe locul 4 în lume.
Israelianul Peter Paltchik a pierdut în sferturile de finală, dar a obținut medalia de bronz, după ce adversarul său canadian Shady Elnahas s-a retras în urma unui accident.


Peter Paltchik, care concurează la categoria de greutate de până la 100 kg, a reușit o serie de performanțe impresionante în ultimii ani, inclusiv câștigarea Campionatelor Europene în urmă cu trei ani.
Rusul Arman Adamian, care concurează sub un drapel neutru, a fost încoronat vineri campion mondial de judo, după victoria în finala împotriva cehului Lukas Krpalek la categoria sub 100 kg. (Evita Știru, Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: