ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

ISRAELMAGAZIN

Israel: 8 persoane rănite într-un accident de mașină lângă Givat Zeev, 4 în stare gravă

Opt persoane au fost rănite în această seară (sâmbătă), patru dintre ele grav, într-un accident de mașină între două vehicule la intersecția Gibonim de lângă Givat Ze’ev.

Echipa de salvare care a fost chemată la fața locului a salvat două persoane blocate în mașina prăbușită, iar echipa medicală a asigurat îngrijiri medicale răniților.


Reshef Yotam Sela, care s-a ocupat de incident: ”La sosirea la fata locului, am identificat o scena complexă și dificilă. Cele doua vehicule private implicate in accident se aflau la mare distanță și intensitatea impactului era evidentă. Am evaluat imediat situația și am decis imediat evacuarea răniților împreună cu echipele medicale de la fața locului. După aceea, am lucrat pentru salvarea celor blocați în mașina răsturnată”.
5 persoane rănite au fost transferate la spital, printre care două în stare gravă: o femeie de 65 de ani cu o leziune la cap, anesteziată și evacuată la Spitalul Hadassah Ein Kerem și o femeie de 50 de ani cu leziuni grave, sedată și transferată la spitalul Shaare Zedek. O femeie în vârstă de 45 de ani, cu răni multiple, dar în stare moderată a fost transferată la spitalul Shaare Zedek, iar alte două persoane rănite ușor, au fost evacuate la spitalul Hadassah, pe Muntele Scopus. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: