Liderul Hezbollah: “Netanyahu vrea să scape de divizarea guvernului său prin această operațiune militară”

“Calculele lui Netanyahu au fost un eșec, deoarece decizia a fost de a izola Jihadul Islamic, de a neutraliza restul facțiunilor și de a provoca sedii în cadrul rezistenței”, a declarat Hassan Nasrallah, șeful mișcării teroriste libaneze Hezbollah.

“Benjamin Netanyahu urmărește să scape de diviziunea internă și de dezintegrarea coaliției sale de guvernare prin această operațiune în Gaza”, a spus el.
Hassan Nasrallah a subliniat în discursul său că liderii Jihadului Islamic au comunicat cu Brigăzile Izz al-Din al-Qassam pentru a-și “unifica” poziția și pentru a avea o “reacție comună pentru rezistența din Gaza”.
“În ciuda tuturor asasinărilor liderilor săi, mișcările de rezistență nu au slăbit și nici capacitățile lor”, a asigurat el.
Potrivit lui Nasrallah, liderii Jihadului s-au comportat “cu înțelepciune și calm după asasinarea liderilor”, prezentându-și “condoleanțele”.
De asemenea, el a adresat “felicitările sale poporului palestinian și mujahedinilor” (luptători care se angajează în jihad) din facțiunile de rezistență”, și în special “fraților mei din mișcarea Jihadul Islamic, care au fost martirizați în aceste zile împreună cu familiile lor”.
“De asemenea, trimit condoleanțe și felicitări pentru martiriul fratelui captiv Khader Adnan. Îi cer lui Dumnezeu o însănătoșire grabnică pentru toți răniții și să-i răsplătească pe mujahedini pentru răbdarea lor. Le cer tuturor victoria în numele întregii națiuni”, a conchis liderul terorist. (Anima News)

Lasă un răspuns