ISRAELMAGAZINSocial - EconomicSTIL DE VIAȚĂ

Directorul general Alexandre Bompard: „Prețurile Carrefour Israel vor fi doar cu 10-20% mai mari decât în Europa”

Directorul general al gigantului francez de retail Carrefour, Alexandre Bompard (foto), a participat săptămâna trecută la inaugurarea hipermarketului Raanana, în compania ministrului Economiei și Industriei, Nir Barkat, și a directorului Carrefour Israel, Uri Kilstein.

Patronul lanțului a lăsat să transpară entuziasmul său în timpul unui interviu acordat ziarului financiar israelian Globes, la scurt timp după eveniment.
„Israelul este o țară unică”, a spus el. „Suntem foarte motivați și entuziasmați de această provocare și credem în potențialul uriaș al acestui sector. Am adus deja peste 1.000 de produse, iar ideea este de a oferi produse alimentare de calitate la prețuri corecte”, a mai spus el.


„Nu suntem responsabili pentru prețul final, dar, după cum probabil ați văzut deja. Unele produse Carrefour sunt cu 35% până la 50% mai ieftine decât produsele care sunt printre cele mai ieftine de pe piața israeliană”, a continuat el.
„Călătoria noastră a fost plină de dificultăți. Reglementările pentru importul produselor noastre în Israel sunt complexe, dar sperăm că abilitatea noastră de a aduce și de a dezvolta noi produse se va îmbunătăți lună de lună”, a sperat Bompard.
Întrebat de Globes despre prețurile mai mari față de Franța, Alexandre Bompard a declarat că, din cauza „taxelor de import și a costurilor suplimentare, vor exista diferențe de 10-20%, dar prețurile noastre vor rămâne mult mai mici decât cele ale celor mai ieftini concurenți de pe piață”. Cu toate acestea, suntem pe deplin capabili să răspundem cererii consumatorului israelian cu produse bune la prețuri mici”.
„În Israel, pe lângă complexitatea importului de produse și problema kosher (cașrut, n.r.), știm că consumatorii apreciază inovația, produsele de calitate și mâncarea bună, precum și prețurile ieftine pentru produsele nealimentare, toate acestea fiind esențiale pentru noi”, a spus el. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d