Israel: Echipa de baschet Hapoel Ierusalim la un pas de un mare triumf

    Evita Știru

    Corespondenta Anima News, Evita Știru, transmite: În cadrul competiției europene de baschet Cupa Campionilor, la capătul unui sezon de neuitat, echipa de baschet Hapoel Ierusalim s-a calificat în Final-Four, adică printre cele mai bune 4 echipe participante la ediția 2022-2023 a turneului.

    Cuplurile care s-au duelat în semifinale au fost: Levono Tenerife/Hapoel Ierusalim și Unicaja-Malaga/Telekom Baskets Bonn.
    Meciurile au avut loc în orașul andaluz, Malaga.
    În prezența a 4000 de suporteri israelieni în tribune, care au încurajat cu înflăcărare, echipa ierusalmiteană a dat un spectacol de baschet impresionant, s-a impus „la mustață – 69:68 – și a eliminat pe campioana en-titre, Levono Tenerife.

     

    S-a evidențiat Khadeen Carrington cu 19 puncte, inclusiv coșul victoriei.

     

    În marea finală din 14 mai, Hapoel Ierusalim s-a confruntat cu Telekom Baskets Bonn și a pierdut partida cu scorul 70:77.

    Nervoși, emoționați, jucătorii din capitala noastră au încheiat primul sfert al meciului cu numai 7 puncte înscrise, eșec care i-a urmărit de-a lungul întregului joc dominat de echipa germană.
    Hapoel Ierusalim a încheiat cu un gust amar aventura pe Bătrânul Continent și a ratat cucerirea celui de al 2-lea titlu european, după EuroCup din sezonul 2003- 2004. (Evita Știru, Anima News)

    Lasă un răspuns