ISRAELLUMEA DE AZIMAGAZINORIENTUL MIJLOCIU

Benjamin Netanyahu: “Grație serviciilor de informații, Israelul este cu un pas înaintea dușmanilor săi”

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a vizitat marți baza Diviziei de informații militare (foto), unde a fost informat cu privire la eforturile depuse pentru a face față amenințării din partea Iranului, precum și amenințării teroriste din Cisiordania.

În timpul acestei deplasări, premierul a primit, de asemenea, un raport detaliat privind metodele serviciilor de informații care au permis lichidarea mai multor lideri ai Jihadului Islamic din Gaza, în timpul ultimei operațiuni ”Scut și Săgeată”.
“Tocmai am terminat o vizită la una dintre bazele noastre de informații și am plecat foarte optimist. Israelul deschide o breșă asupra fiecărui inamic și face acest lucru prin combinarea inteligenței umane și artificiale. Viitorul este deja aici, în această bază. Toți dușmanii noștri trebuie să știe că suntem cu un pas înaintea lor”, a declarat șeful guvernului israelian la finalul vizitei sale, care intervine de asemenea într-un moment în care Israelul este în alertă împotriva Hezbollah.
Premierul a fost însoțit de șeful Serviciului Național de Informații, generalul-maior Aharon Haliva, precum și de Tzachi Hanegbi, consilierul pe probleme de securitate națională. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d