Tel Aviv / Trauma atentatelor: O femeie a țipat într-o cafenea din cauza unui gândac, provocând răniri și panică generală

Într-o cafenea de pe strada Dizengoff din Tel Aviv, o femeie a văzut un gândac mare pe podea și a strigat necontrolat “Jouk, jouk!” (cum sunt numiți gândacii în Israel).

Ea a răsturnat instinctiv masa. Țipătul și masa care a căzut au avut efectul unei bombe care a explodat în cafenea: toată lumea a crezut că a avut loc un atac terorist și s-a grăbit să iasă afară, spărgând mesele și scaunele.
Vasele au căzut pe jos, iar două persoane au fost rănite ușor când au căzut pe cioburile de sticlă în timp ce încercau să fugă din cafenea.


    Cineva a sunat la poliție și a spus că s-au tras focuri de armă într-o cafenea de pe Dizengoff și că, aparent, a avut loc un atac terorist.
    Poliția a sosit rapid, a inspectat locul faptei și a cercetat zona.
    După ce a intervievat martorii, poliția și-a dat seama că nu a fost vorba de un schimb de focuri, ci de un gândac care a făcut senzație printre israelienii nervoși.
    Oamenii beau cafea, mănâncă, discută cu prietenii și râd, dar sunt pregătiți pentru orice: toată lumea își amintește cum un terorist a împușcat mortal două persoane într-o cafenea din apropiere, pe strada Dizengoff, în 2016. Ca să nu mai vorbim de ororile care au avut loc în Tel Aviv în anii 1990 și la începutul anilor 2000. (Anima News)

    Lasă un răspuns