03/10/2023
DIVERSEISRAELMAGAZINSTIL DE VIAȚĂTURISM

Israel: O pizzerie din Ierusalim s-a clasat printre cele mai bune 50 din lume

Ghidul Top 50 Pizza, un clasament italian al celor mai bune 50 de pizzerii din lume, a acordat locul 38 restaurantului La Piedra, din Ierusalim. Este pentru prima dată când acest ghid de referință a inclus în listă o pizzerie israeliană, care este și cușer.

În cadrul prestigiosului eveniment, care i-a reunit pe cei mai buni pizzaioli din lume, Avi Sinclair, bucătarul-șef și co-managerul restaurantului „La Piedra”, a primit un certificat din partea ghidului, descris de experți ca fiind „Michelin-ul pizzelor”.
„Sunt mândru de această recunoaștere internațională pentru mine și partenerii mei, care încununează ani de muncă asiduă. Suntem bucuroși să deschidem calea pentru ca pizzerii din Israel să se alăture clasamentului în anii următori, deoarece multe dintre ele o merită”, a declarat Avi Sinclair la primirea premiului.
La Piedra, care are două filiale în capitala israeliană, oferă pizza gătită la foc de lemne și făcută în stil napoletan: făcută cu făină italiană, aluatul crește timp de 24 până la 36 de ore înainte de a fi folosit. Meniul variază de la clasica margherita la diferite interpretări care încorporează și arome locale. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: