ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

LUMEA DE AZIMAGAZIN

SUA: Joe Biden a căzut pe scenă în timpul unei ceremonii militare (VIDEO)

Președintele american Joe Biden, în vârstă de 80 de ani, a suferit o căzătură care, la prima vedere, nu părea gravă în timpul unei ceremonii militare, joi, la Colorado Springs, în vestul Statelor Unite.

Democratul, care tocmai înmânase diplome studenților de la Academia Forțelor Aeriene din Colorado, a căzut în față, aterizând pe genunchi și pe mâini, după ce, aparent, s-a împiedicat de un sac negru.
Joe Biden, a cărui vârstă și condiție fizică sunt criticate în mod regulat de adversarii săi politici, s-a ridicat apoi în picioare cu ajutorul unui soldat care se afla lângă el și al gărzilor sale de corp.
El a fost văzut arătând spre acest sac, folosit în mod evident pentru a cântări o piesă de echipament de pe scenă, ca și cum ar fi vrut să explice motivul căderii sale.

Președintele, candidat la alegerile din 2024 împotriva republicanului Donald Trump, a asistat la finalul ceremoniei și nu a părut să fie afectat imediat de cădere.
Casa Albă nu a oferit imediat detalii despre incident sau despre posibilele sale consecințe.
În iunie 2022, o imagine cu președintele căzând în timpul unei plimbări cu bicicleta făcuse deja vâlvă. Din nou, Joe Biden s-a ridicat și nu a suferit consecințe fizice deosebite.
Cel mai recent control medical al democratului, în februarie, a stabilit că acesta se afla într-o stare de sănătate bună. Însă, potrivit sondajelor, majoritatea americanilor consideră că este prea bătrân pentru a candida pentru un al doilea mandat. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: