03/10/2023
ISRAELMAGAZINSPORT

Israelul a învins Brazilia și s-a calificat în semifinalele Cupei Mondiale U20 (VIDEO)

Evita Știru

Corespondenta Anima News, Evita Știru, transmite: Echipa U2O a Israelului a scris istorie în fotbalul din Țara Sfântă, învingând Brazilia cu 3-2 în sferturile de finală ale Cupei Mondiale U-20 de la San Juan, Argentina, după un meci epic în prelungiri.

Joi, israelienii vor înfrunta fie Statele Unite, fie Uruguay, care se întâlnesc astăzi, duminică, la Santiago del Estero, pentru un loc în finală.
Brazilia, marea favorită, a așteptat până în minutul 56 pentru ca Marcos Leonardo să deschidă scorul, dar Anan Khalaili a egalat pentru Israel patru minute mai târziu, forțând prelungirile.
Brazilia a preluat conducerea încă de la începutul partidei prin Matheus Nascimento (91′).
Israelul a egalat apoi din nou (2-2, min. 93), prin Hamza Shibli.
În cele din urmă, în minutul 105, Dor David Turgeman a tras pe lângă portarul sud-american Kaique Pereira (3-2).

Antrenorul Ofir Haim și-a exprimat încântarea pentru victoria jucătorilor săi, dedicând-o întregului Israel.
„Am fost mai buni pe teren în această seară, nu există niciun dubiu în această privință. Echipa crede în ea însăși și în șansele sale, iar asta a făcut diferența. Sunt încrezător că ne vom califica în finală”, a spus el.
„Un meci incredibil din partea echipei noastre de fotbal juniori – ce victorie uriașă! Ne aduceți o mare onoare și plăcere cu minunatul vostru joc de echipă și spiritul de luptă”, a scris pe Twitter președintele Isaac Herzog imediat după meci.
”Tânăra noastră echipă a făcut istorie, aducând o mare mândrie statului Israel”, a scris premierul Benjamin Netanyahu pe rețeaua de socializare. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: