EVITA ȘTIRUISRAELMAGAZINSPORT

Echipa israeliană de fotbal juniori U-20 pe locul 3 în lume

Evita Știru

Corespondenta Anima News, Evita Știru, transmite: Echipa tinerilor fotbaliști israelieni a încheiat în stil mare o lună de vis ca participantă la turneul final al Cupei Mondiale U-20 – Mondialito, ce s-a desfășurat în Argentina.

Trupa lui Ofer Haim a urcat pe podium cu medalia de bronz în urma victoriei de zile mari, 3:1 în meciul cu reprezentativa Coreei de Sud.
După înfrângerea dureroasă în semifinale în fața selecționatei Uruguay 0:1, fotbaliștii în alb-albastru și-au revenit din șoc în lupta pentru locurile 3-4.
Partida cu naționala din Coreea de Sud s-a disputat pe stadionul Diego Armando Maradona din La Plata și a fost dominată de israelieni.
Ran Binyamin, Omer Senior și Anan Khalaili sunt autorii celor 3 goluri, ai victoriei fără drept de apel împotriva echipei coreene.
Nu sunt suficiente superlative în vocabular pentru a elogia succesul extraordinar al selecționatei juniorilor israelieni, conduși genial de antrenorul Ofir Haim.
Israel a încheiat campania Mondialito 2023 în triumf, clasându-se pe locul 3 în lume- un rezultat fără precedent în fotbalul israelian.
Vivat, crescat, floreat!!! (Evita Știru, Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: