ISRAELMAGAZINSTIL DE VIAȚĂ

Tel Aviv: Aeroportul Ben Gurion va găzdui 16 noi cafenele și restaurante

Confruntate cu afluxul așteptat de 25 de milioane de pasageri pe aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv, Ministerul israelian al Transporturilor și Autoritatea Aeroporturilor din Israel au anunțat extinderea serviciilor de catering și a spațiilor comerciale.

Planul include adăugarea a 16 noi puncte de catering și cafenele în cele două terminale ale aeroportului.
În prima fază a proiectului vor fi adăugate 11 noi puncte de vânzare de alimente și băuturi, urmate de o a doua fază cu încă cinci, înainte de extinderea planificată a zonei Duty Free.
Prin urmare, autoritățile lansează invitații de participare la licitații care includ operarea cafenelelor din Terminalele 1 și 3, o pizzerie, o brutărie și o cafenea în holul Skyscraper din Terminalul 3, precum și operarea unui complex de vânzare de mâncăruri gata preparate ambalate, a unui restaurant asiatic și a unui magazin de delicatese.
Ministerul a declarat că îmbunătățirile vor fi făcute pentru a marca cea de-a zecea aniversare a reformei ”Cer deschis” și aniversarea a doi ani de la lansarea zborurilor către Emirate.
Ministrul Transporturilor, Miri Regev, a subliniat importanța de a face aeroportul mai primitor și mai plăcut pentru pasageri.
„Creșterea rapidă a traficului de pasageri demonstrează forța economiei israeliene și atractivitatea statului Israel pentru milioane de turiști și oameni de afaceri. Aeroportul Israel este principala poartă de acces către și dinspre statul Israel, iar scopul nostru este să ne asigurăm că tranzitul prin acesta este ușor și rapid, iar zonele de așteptare sunt plăcute și primitoare”, a declarat ea. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: