03/10/2023
EVITA ȘTIRUISRAELMAGAZINSPORT

Israelul în semifinalele Euro Junior

Corespondenta Anima News, Evita Știru, transmite: După 120 de minute epuizante și în fața a aproximativ 45.000 de suporteri georgieni în tribune, tânăra echipă a Israelului și-a continuat călătoria de vis sâmbătă seara când a învins Georgia cu 3:4 la loviturile de departajare (0:0 la finalul celor 120 de minute) și și-a asigurat biletul pentru semifinalele Campionatului European până la vârsta de 21 de ani.

Echipa lui Guy Luzon va afla duminică cine vor fi adversarii în următoarea etapă dintre Anglia și Portugalia, precum și dacă și-au rezervat biletul la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.
După ce a înregistrat prima calificare din istorie în faza sferturilor de finală a Youth Euro, echipa Luzon nu avea să fie mulțumită de asta și dorea să facă ceea ce a făcut echipa de tineret în urmă cu doar câteva săptămâni – să obțină un bilet la semifinale unui turneu major.
Deși din punct de vedere al nivelului adversarului nu a fost o sarcină imposibilă, echipa israeliană a venit la meciul din această seară cu un sprijin extraordinar și fără precedent în turnee de acest tip și a învins.
Acum toate privirile se îndreptă spre meciurile de duminică, când în afară de întrebarea cu cine se va întâlni echipa în semifinale, mai trebuie să știm dacă duminică ne vom asigura locul la turneul de fotbal de la Olimpiada de la Paris.
Dacă una dintre echipele Angliei sau Franței vor câștiga meciurile din sferturile de finală, vom obține biletul râvnit.
Chiar dacă acest lucru nu se va întâmpla duminică, echipa noastră ar putea să-și asigure un bilet în semifinale sau în meciul pentru locul trei. (Evita Știru, Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: