03/10/2023
ISRAELMAGAZINROMÂNI ÎN LUMEROMÂNIA

Israel: EXCLUSIVITATE Trustul Media Anima – Dr. Zvika Herman Berkovits a fost numit consul onorific al Consulatului României din Eilat

Conform unui comunicat al Ministerului Afacerilor Externe al României, care a parvenit la redacția Agenției de știri Anima News a Trustului Media Anima, dr. Zvika Herman Berkovits ”a fost numit în calitatea sa de șef al Consulatului României din Eilat, având rang de consul onorific și urmează să-și desfășoare activitatea în cadrul districtului consular al Zonei de Liber Schimb Eilat.

În documentul oficial, semnat de d-na Luminița Odobescu, ministrul român al Afacerilor Externe, se specifică:

D-lui Herman Berkovits i s-au acordat direcții de activitate și competență pentru a proteja, potrivit legilor uzanțelor existente între statele prietene, drepturile și interesele cetățenilor români și ale persoanelor juridice, pentru a contribui la dezvoltarea relațiilor economice, comerciale, turistice, culturale, științifice și să sprijine dezvoltarea relațiilor de prietenie între România și statul Israel.
Guvernul statului Israel și autoritățile civile sunt invitate să-I recunoască pe domnul HERMAN BERKOVITS în calitatea sa de consul onorific, să garanteze drepturile și privilegiile care rezultă din statutul său în conformitate cu Convenția de la Viena din 1963 privind relațiile consulare și să accepte cererile si recomandările pe care le va formula in calitatea sa oficială.

Drept care, prezenta Comisie Consulară a fost semnată de Ministrul Afacerilor Externe al României, cu valabilitate începând cu data de 19 iunie 2023 până la data de 18 iunie 2027 și învestită cu sigiliul statului.
București, 19 iunie 2023

Luminița Odobescu
Ministrul Afacerilor Externe

(Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: