ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

CONTACTISRAELMAGAZIN

Israel: Incidente în timpul unor noi manifestații împotriva reformei judiciare (VIDEO)

Mai multe incidente au fost raportate în timpul unor noi manifestații ale opozanților reformei judiciare, joi seara, în fața locuințelor mai multor deputați și miniștri.

În timpul unui miting în fața locuinței ministrului Justiției, Yariv Levin, din Modiin, o grenadă fumigenă a fost aruncată de protestatari, în timp ce alții au blocat drumul care duce la locuință. O persoană a fost arestată la fața locului.

La Tel Aviv, patru manifestanți au fost, de asemenea, arestați pentru tulburarea liniștii publice și agresarea ofițerilor de poliție în fața locuințelor ministrului Serviciilor de informații, Gila Gamliel și a președintelui Knessetului, Amir Ohana, ambii din partidul Likud.

Aceste incidente confirmă radicalizarea previzibilă a manifestațiilor împotriva reformei judiciare, deja observată la mitingurile de la aeroportul Ben-Gurion, precum și la protestele spontane din întreaga țară de miercuri, după demiterea șefului poliției din Tel Aviv.


Liderii protestatarilor au promis acțiuni „și mai hotărâte” marți, în condițiile în care negocierile dintre majoritate și opoziție pe tema legislației sunt suspendate, iar guvernul intenționează să adopte unilateral anumite clauze ale legislației în următoarele săptămâni. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: