ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

ISRAELMAGAZIN

Israel: Val de căldură extremă!

Vor fi călduri neobișnuite nu doar în politică, ci și în natură. Israelul se așteaptă la zile grele, cu temperaturi foarte ridicate.

Astăzi, canicula (khamsin, în ebraică) va ajunge în Israel, iar temperaturile vor începe să crească în zonele montane și în cele interioare.
Miercuri, canicula se va instala în toată țara.
Joi, o nouă creștere a temperaturilor se va resimți în cea mai mare parte a țării, iar vremea va fi mai caldă și mai uscată decât de obicei.
Serviciul de Meteorologie avertizează asupra temperaturilor ridicate și extreme.
Și vinerea aceasta va fi caniculară și sufocantă. În cea mai mare parte a țării, vor predomina temperaturi extreme.
Persoanele cu vârsta de 65 de ani și peste, precum și sugarii și copiii mici sub 4 ani, pacienții cu boli cardiovasculare și alte boli cronice, pacienții cu boli acute, cum ar fi bolile infecțioase cu febră, persoanele cu dizabilități și persoanele în vârstă care locuiesc în locuințe fără aer condiționat, precum și cele care locuiesc singure, sunt expuse unui risc sporit în timpul valurilor de căldură.
În următoarele zile, grupurile de risc ar trebui să evite să stea în aer liber și este recomandat să rămână într-o cameră cu aer condiționat.
Toată lumea ar trebui să bea mai multă apă, să își acopere capul pe stradă și să poarte haine de culoare deschisă. Sporturile în aer liber nu sunt recomandate. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: