ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

ISRAELMAGAZIN

Premierul israelian din spital: „Mă simt mult mai bine” (VIDEO)

Într-o înregistrare video publicată de la spitalul israelian Sheba, premierul Benjamin Netanyahu, internat sâmbătă la Centrul medical Sheba, cel mai mare spital din Israel, situat în apropiere de Tel Aviv, a declarat, zâmbind: „Ieri (vineri, n.r.), am fost cu soția mea pe malul Mării Galileii, la soare, fără pălărie și fără apă. Nu a fost o idee bună. În primul rând, aș dori să vă mulțumesc tuturor pentru grija voastră și să mulțumesc echipelor medicale excelente de aici, de la Sheba, care m-au examinat. Slavă Domnului, mă simt foarte bine”, a continuat el. „Dar am o rugăminte, suntem în plin val de căldură, așa că v-aș ruga să petreceți mai puțin timp la soare, să beți mai multă apă și să avem cu toții o săptămână bună”, a conchis Netanyahu.

Conform doctorului său personal, Tzvi Berkowitz, premierul s-a plâns sâmbătă de ușoare amețeli.
Drept urmare, la recomandarea dr. Berkowitz, Benjamin Netanyahu a fost internat la camera de urgență a Centrului medical Sheba.
Comunicatul de presă emis de biroul său, contrazice relatările anterioare din presa israeliană despre o „cădere violentă în cap”.
Surse de la spitalul Sheba au declarat pentru presa israeliană Walla că premierul și-a pierdut cunoștința acasă și s-a prăbușit. În urma căzăturii, capul său s-a lovit puternic de pământ. Premierul este evaluat de un electrofiziolog la spital și este supus unui test de imagistică a creierului pentru a se asigura că nu a fost provocată nicio leziune în urma căzăturii.
Testele inițiale au fost normale și nu au fost detectate rezultate îngrijorătoare. Raportul inițial a fost de deshidratare. La recomandarea medicilor, premierul continuă să fie supus unor teste de rutină suplimentare.
Medicul premierului, Dr. Berkowitz, a declarat că premierul este „într-o stare stabilă” după ce și-a pierdut pentru scurt timp cunoștința
În ianuarie anul trecut, premierul în vârstă de 73 de ani, a fost supus unui examen gastroenterologic și a fost înlocuit temporar de fostul ministru Aryeh Deri.
În octombrie anul trecut, Netanyahu a fost transportat de urgență la spitalul Shaare Zedek din Ierusalim după ce s-a prăbușit în timpul rugăciunilor de Yom Kippur la sinagogă.
Biroul lui Netanyahu a declarat atunci că acesta „a fost supus unei serii de teste care s-au dovedit normale”.
Cu toate acestea, la sfatul medicilor, el a rămas în spital peste noapte sub supraveghere medicală.
Liderul opoziției, Yair Lapid, a comentat pe Twitter: „Îi doresc premierului Netanyahu însănătoșire completă și sănătate”. (Anima News)

,

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: