ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

LUMEA DE AZIMAGAZIN

Actrița și cântăreața Jane Birkin a murit la vârsta de 76 de ani (VIDEO)

Renumita actriță și cântăreață Jane Birkin a murit astăzi, duminică, la vârsta de 76 de ani. Potrivit informațiilor noastre, ea a fost găsită moartă în locuința sa din Paris.

Cântăreața își anulase concertele din motive de sănătate în ultimele luni. „Am fost întotdeauna o mare optimistă și îmi dau seama că mai am nevoie de puțin timp pentru a putea fi din nou capabilă să urc pe scenă și să fiu din nou alături de voi”, a scris cântăreața, în vârstă de 76 de ani, într-un comunicat în luna mai, în care anunța anularea acestor concerte.
Născută la Londra în 1946, ea s-a mutat în Franța la sfârșitul anilor 1960. După o primă căsătorie cu compozitorul John Barry, cu care a avut o fiică, Kate, care a murit în 2013, ea l-a cunoscut pe Serge Gainsbourg, renumit cântăreț și compozitor francez, de origine evreiască.
Vor forma împreună un cuplu emblematic, care o va propulsa în fruntea topurilor în 1969 cu duetul de neuitat „Je t’aime… Neither do I.”

Cântăreață, dar și actriță, scenaristă și regizoare, ea a jucat în numeroase filme și își încercase norocul și în teatru.
În septembrie 2021, ea fusese deja nevoită să anuleze concerte după ce suferise o formă ușoară de accident vascular cerebral.
„Sunt pe picioarele mele și mă simt bine”, și-a liniștit ea fanii într-un interviu pentru ”Le Parisien”. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: