ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

ISRAELLUMEA DE AZIMAGAZIN

Cât va costa o noapte de cazare în noile hoteluri israeliene care s-au deschis în Grecia și Cipru?

Două noi hoteluri aparținând lanțului Fatal au fost deschise recent în Grecia și Cipru. Primul este NYX Limassol Hotel din Cipru, iar al doilea este NYC Esperia Palace, care s-a deschis în Atena, Grecia.

Hotelul din Limassol are 189 de camere și este situat vizavi de promenada de la malul mării, la mică distanță de portul de agrement și de portul vechi.
În cadrul hotelului veți găsi patru complexe de restaurante, inclusiv un bistro mediteranean și un restaurant asiatic. De asemenea, hotelul are un centru spa, o sală de gimnastică și multe altele.
Hotelul în aer liber din Atena are o clasificare de cinci stele și este situat în apropiere de Piața Syntagma, unul dintre cartierele centrale ale orașului. Hotelul este găzduit într-o clădire din anii 1970, care a fost renovată și transformată într-o clădire modernă, și are 212 camere repartizate pe 10 etaje.
Cât va costa?
O noapte la un hotel din Limassol pornește de la 140 de euro pe noapte, iar o noapte la un hotel din Atena va costa mai mult, de la 220 de euro. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: