ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

ISRAELLUMEA ARABĂMAGAZIN

Israel / Cisiordania: Teroristul care a comis atacul de duminică dimineață de la Tekoa a fost arestat

Trei israelieni au fost răniți duminică dimineața într-un atac armat la intersecția Tekoa, în Cisiordania.

Printre răniți, un bărbat în vârstă de 40 de ani, în stare gravă, a fost evacuat la unitatea de traume a spitalului Shaare Zedek din Ierusalim. Un adolescent de 14 ani și un copil de 9 ani au suferit răni minore.
Teroristul implicat, care a fugit cu mașina, a fost arestat câteva ore mai târziu de Tsahal într-o moschee din Betleem.
Au avut loc schimburi de focuri de armă în timpul urmăririi. O sursă a declarat că teroristul aparținea organizației Hamas.
„Felicit forțele militare israeliene (Țahal, n/r/) și Shin Bet care l-au arestat recent pe teroristul care a comis atacul din această dimineață din Tekoa. Așa cum am dovedit astăzi, vom dovedi ori de câte ori va fi necesar – fiecare terorist va plăti un preț greu”, a declarat ministrul israelian al Apărării, Yoav Gallant.
Gruparea teroristă Hamas a salutat atacul prin intermediul purtătorului său de cuvânt, Hazem Qassem: „Rezistența din Cisiordania își continuă loviturile împotriva coloniștilor, de data aceasta în sudul Cisiordaniei ocupate, la punctul de control Tekoa, în apropiere de orașul Bethleem. Rezistența din Cisiordania este un răspuns la crimele ocupației împotriva poporului nostru. Această rezistență va continua până când obiectivele poporului nostru vor fi atinse”. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: