ISRAELMAGAZIN

Israel: După montarea unui stimulator cardiac, Netanyahu spune că starea sa este „excelentă” și confirmă că va fi luni în Parlament

Într-o înregistrare video filmată de la Spitalul Shaba din Tel Hasohomer, unde i-a fost montat un stimulator cardiac sâmbătă seara, Benjamin Netanyahu a făcut o actualizare, spunând că se simte foarte bine.

„Aș dori să vă mulțumesc tuturor celor care v-ați rugat pentru recuperarea mea. Starea mea este excelentă”, a declarat premierul israelian, care a confirmat că va putea participa la votul privind clauza de rezonabilitate din proiectul de lege privind reforma judiciară, luni dimineață, în Knesset (Parlamentul israelian).
În urma discursului, mai multe instituții media au relatat că Benjamin Netanyahu suferea de mai mulți ani de insuficiență cardiacă.
Potrivit cotidianului Israel Hayom, medicii au declarat că problema cardiacă de care suferă șeful guvernului este minoră, dar că există de ani de zile. Membri ai personalului medical implicat în tratamentul său au confirmat că testele electrocardiogramei sale au arătat anomalii de ceva timp, dar că nu era vorba de o boală propriu-zisă, ci mai degrabă de un indiciu al unei potențiale probleme. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: