ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

ISRAELMAGAZINSTIL DE VIAȚĂ

Tel Aviv: Numeroase restaurante au anunțat că vor rămâne deschise în această seară de Ticha BeAv

Mai mulți proprietari de restaurante din Tel Aviv și-au anunțat intenția de a-și menține localurile deschise în această seară de Tisha BeAv, unii dintre ei definind chiar acest lucru drept un protest împotriva reformei judiciare.

Cu toate acestea, publicațiile din 2021 arată că majoritatea restaurantelor care au declarat că intenționează să rămână deschise din cauza reformei judiciare – au fost deja deschise în anii anteriori.

Trebuie remarcat faptul că municipalitatea din Tel Aviv a publicat un anunț, așa cum face în fiecare an, care interzice deschiderea restaurantelor în seara de Ticha BeAv. Anunțul precizează că „în seara zilei de miercuri 26 iulie 2023, afacerile trebuie să se închidă de la ora 19.00 până la ora 5.00 a zilei următoare”.
Respectiva dispoziție se referă la restaurante, baruri și orice alte unități de alimentație publică, întreprinderile al căror scop este „divertismentul public”, inclusiv spectacolele de teatru sau cinematografice, concertele, discotecile, spectacolele de dans, jocurile sau sporturile și orice alt divertisment similar.
Excepția fac unităților de cazare și a serviciilor de cazare în regim hotelier.
În comunicat se precizează că „proprietarii de afaceri sunt rugați să respecte prevederile legii”. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: