ISRAELMAGAZIN

Atentat la Tel Aviv: Un bărbat a fost grav rănit / Teroristul lichidat / Ministrul Apărării: ”Îi vom aduce pe teroriști și pe cei care îi trimit în fața justiției” (VIDEO)

În această seară, (sâmbătă), un terorist a rănit grav un agent de securitate din Divizia de patrulare a securității naționale a municipalității Tel Aviv (SLA). Teroristul, în vârstă de 27 de ani, a fost identificat ca fiind un palestinian ilegal din zona Jenin.
Potrivit unor surse palestiniene, teroristul este Kamal Abu Bakr din satul Romana din zona de vest Jenin. Într-un videoclip pe care l-a înregistrat înainte de atac, acesta a declarat în timp ce ținea în mână o armă mică că „asta este calea”.
Teroristul a trezit suspiciunile a doi agenți de securitate și a fost reținut pentru inspecție în zona Nahalat Binyamin.
Cei doi agenți de pază au vrut să-l interogheze pe terorist, care a scos o armă și l-a împușcat pe unul dintre ei în zona capului.
Al doilea agent de pază l-a lichidat pe terorist.
Paznicul rănit are patruzeci de ani.

Ministrul israelian al Apărării, Yoav Galant, a declarat după atentat: „Salut acțiunea curajoasă a personalului de securitate din municipiul Tel Aviv. Datorită vigilenței și determinării lor, au lichidat teroristul și au împiedicat un atac mult mai grav. Mă rog pentru recuperarea inspectorului rănit în atac. De mâine (duminică) voi amplifica forțele de securitate care lucrează pentru a proteja cetățenii israelieni. Îi vom aduce pe teroriști și pe cei care îi trimit în fața justiției”. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: