ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

ISRAELLUMEA ARABĂMAGAZIN

Israel / Jenin: Armata israeliană a lichidat o celulă teroristă palestiniană care se pregătea să comită un atentat (VIDEO)

Armata israeliană a lichidat trei teroriști din regiunea Jenin din Cisiordania care se pregăteau să comită un atentat.
„Cu puțin timp în urmă, a fost identificat un vehicul care transporta o celulă teroristă din tabăra de refugiați din Jenin care se pregătea să comită un atac”, se arată într-o declarație comună a Ministerului Apărării, Shin Bet și Țahal (armata israeliană).

 

Forțele israeliene au precizat că liderul celulei, care a fost lichidat, era Naif Abu Tzoitz, un locuitor din Jenin în vârstă de 26 de ani, care fusese implicat în atacuri împotriva armatei israeliene, atacuri sponsorizate de elemente teroriste din Fâșia Gaza.

Alți doi membri ai aceleiași celule au fost lichidați, potrivit Tsahal și Shin Bet, în timp ce în vehicul a fost găsită o armă M16.

Ministrul israelian al Apărării, Yoav Gallant, a felicitat rapid forțele implicate în eliminarea celulei.
„Felicitări soldaților din Țahal și forțelor Shin Bet care, printr-o acțiune rapidă și precisă, au dejucat un atac împotriva civililor israelieni prin eliminarea celulei care se pregătea să îl comită”, a declarat el.
Premierul israelian Benjamin Netanyahu a felicitat, de asemenea, armata și Shin Bet pentru operațiunea lor.
„Felicitări forțelor de securitate și Țahal pentru eliminarea unei celule teroriste care se pregătea să comită un atac împotriva cetățenilor Israelului. Vom continua să acționăm împotriva celor care încearcă să ne atace viețile, oriunde și în orice moment”, a declarat el.
Această operațiune a avut loc în contextul în care un atac terorist armat comis de un palestinian din Jenin s-a soldat cu un mort și doi răniți la Tel Aviv sâmbătă seara. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: