ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

ISRAELMAGAZIN

Tragedie și caniculă în Israel: Mama gemenilor moare, un bebelușul a decedat, al doilea este în stare critică (Text, Audio)

Ascultă știrea

 

Mama unuia dintre gemenii care au murit din cauza des hidratării a decedat, în timp ce al doilea bebeluș se află în stare gravă.

Femeia, în vârstă de 30 de ani, a fost internată la spitalul Șaare Țedek după ce a fost resuscitată și fără puls, unde a născut imediat, ambii fetuși fiind de asemenea fără puls.
După un tratament intensiv, mama și bebelușii au avut din nou bătăi ale inimii, fiind toți trecuți pe lista celor în stare foarte gravă, dar, la scurt timp după aceea, unul dintre bebeluși a murit.
Din păcate, nici mama nu a supraviețuit, iar cel de-al doilea bebeluș se află în stare critică, totul din cauza faptului că mama a fost expusă la 40 de grade căldură timp îndelungat și, chiar și fără probleme de sănătate, a murit.
Căldura ucide, așa că fiți atenți. Persoanele cele mai vulnerabile trebuie să se hidrateze și să folosească aerul condiționat, care în Israel nu este o opțiune, ci o obligație pentru persoanele în vârstă, copii și femeile însărcinate. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: