ISRAELLUMEA DE AZIMAGAZIN

Anima News – Israel: Premierul israelian întreprinde o vizită diplomatică de două zile în Cipru (Text, Audio)

Ascultă știrea

 

Premierul israelian Benjamin Netanyahu se află, începând de duminică, în Cipru, pentru o vizită diplomatică de două zile, însoțit de soția sa, Sarah. Aceasta este prima sa călătorie oficială în străinătate în ultimele cinci luni.

 

În timpul vizitei sale, Netanyahu s-a întâlni cu președintele cipriot Nikos Christodoulides și cu premierul grec Kyriakos Mitsotakis.


Călătoria a fost programată inițial pentru sfârșitul lunii iulie, dar a fost amânată după ce liderul israelian a fost spitalizat din cauza unei afecțiuni cardiace care a necesitat implantarea unui stimulator cardiac.
Această deplasare în Cipru inaugurează o serie de călătorii internaționale ale premierului israelian după Rosh Hashana, Anul Nou evreiesc.
În special, el urmează să se deplaseze la New York pentru a susține un discurs în fața Organizației Națiunilor Unite pe 21 ale lunii în curs.
Cu această ocazie, rămâne deschisă posibilitatea unei întâlniri între premierul Netaniahu și președintele american Joe Biden, care ar putea avea loc fie la New York, fie la Washington, la Casa Albă. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: