ISRAELMAGAZINSTIL DE VIAȚĂTURISM

Israel: Compania aeriană „El Al” lansează un nou meniu în colaborare cu chef Assaf Granit

Compania aeriană israeliană „El Al” lansează noul meniu pentru zborurile sale, în colaborare cu chef Assaf Granit.

La evenimentul de lansare, Granit a declarat: „Creuzetul israelian a fost întotdeauna sursa mea de inspirație culinară”.
El a adăugat: „Mâncarea conectează culturile și țările, iar acum mâncarea mea este cea mai acasă în lume”.
Noul meniu include mâncăruri care combină bucătăria tradițională israeliană cu cea modernă.
La clasa turistică, un nou fel de mâncare va fi lansat la sfârșitul lunii: chifteluțe în sos hamusta de dovleac pe un platou de orez și tăiței.
Meniul de sandvișuri a fost, de asemenea, modernizat și va fi reînnoit în prima fază cu trei noi sandvișuri într-o chiflă pratzel: sandviș de piept cu ceapă coaptă, aioli cu usturoi și aioli cu chipotle; Un sandviș vegan cu brânză labane cu felii de sfeclă roșie și shug nepicant și carafă de pui în chimichurri cu lămâie.
Ulterior, în meniu va fi adăugat un sandwich „Friday Schnitzel”.
În clasele business și premium, vor fi oferite o varietate de feluri de mâncare, printre care o tocană de ciuperci cu arome profunde, făcută dintr-un amestec de ciuperci cu texturi diferite și ceapă shatta la cuptor, salată kale – o salată răcoritoare preparată din ingrediente proaspete. Combinația de gusturi dintre varza kale crocantă, fructele dulci și legume, cu o vinegretă bogată și surprinzătoare.
Printre noile feluri de mâncare principale se numără puii Masahan cu bulgur, linte și tocană de brănză; Tocană de legume cu untrive și orez sha’arya, dar și hamsiile harayma cu năut și cuscus, fel de mâncare tradițională nord-africană.
Potrivit directorului general al El Al, Dina Ben Tal : „Am văzut că 77% dintre israelieni preferă să mănânce în avion mâncare israeliană care să le amintească de acasă. Timp de mai multe luni, oamenii de la El Al au lucrat împreună cu Assaf și echipa sa, pentru a aduce o linie nouă și interesantă în domeniul mâncării pentru avioane”. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: