EVITA ȘTIRUISRAELMAGAZIN

Pentru prima dată, celebrul cântăreț Bruno Mars în Israel (VIDEO)

Evita Știru

Corespondenta Anima News, Evita Știru, transmite: Ziua cea mare a sosit în sfârșit pentru fanii israelieni ai lui Bruno Mars, care se întâlnesc în această seară, miercuri, cu idolul lor, starul american Bruno Mars, în parcul Hayarkon din Tel Aviv, înainte de un al doilea concert sâmbătă seară.

Cele două spectacole, cu toate biletele vândute, le vor oferi celor 100.000 de fani norocoși care au reușit să obțină un bilet, șansa de a-și admira idolul în carne și oase, la prima sa vizită în Israel.
Vedetele locale, printre care Netta Barzilai, Eliad și Mergui, vor asigura primele părți ale celor două spectacole. Acesta din urmă s-a grăbit să-și exprime emoția pe rețelele de socializare: „Îmi amintesc de micul Mergui, la 13 ani, strigând toate acele cântece în mașina mamei mele. Am învățat să cânt ascultând acea voce, dar nici în cele mai nebunești vise nu mi-am imaginat că, 10 ani mai târziu, voi cânta pe aceeași scenă în fața a 60.000 de oameni. Sunt atât de emoționată și abia aștept! Tel Aviv, să dăm tot ce avem mai bun și să ne asigurăm că Bruno simte energia celui mai minunat oraș din lume”, a scris el.
În vârstă de 37 de ani, Bruno Mars a vândut nu mai puțin de 200 de milioane de albume până în această zi și a primit 15 premii Grammy. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: