ISRAELMAGAZINTerorism

Israel / Iehuda-Șomron: Cinci polițiști de frontieră israelieni răniți, dintre care trei grav, în timpul unei operațiuni antiteroriste

Cinci polițiști de frontieră israelieni au fost răniți, dintre care trei grav, în timpul unei operațiuni antiteroriste desfășurate de armata israeliană și de poliția de frontieră în tabăra de refugiați din Tulkarem, în Cisiordania, au anunțat astăzi, joi, Ministerul israelian al Apărării și Unitatea purtătorului de cuvânt al armatei

. Obiectivul principal al misiunii a fost arestarea unui palestinian suspectat de activități teroriste.
În timpul operațiunii, au avut loc ciocniri între forțele israeliene și teroriștii palestinieni, în timpul cărora au avut loc schimburi de focuri și au fost aruncate dispozitive explozive asupra soldaților israelieni.
Militarii israelieni din gărzile de frontieră au fost rănite în momentul în care forțele israeliene s-au retras din Tulkarem.
Soldații răniți au fost rapid evacuați pentru tratament, iar familiile lor au fost informate.
Șeful Gărzii de Frontieră, Brik Yitzhak, i-a felicitat pe soldați pentru „acțiunile lor curajoase și hotărâte împotriva terorismului în Iehuda-Shomron”.
El le-a urat însănătoșire grabnică polițiștilor de frontieră răniți.
Brik Yitzhak a subliniat angajamentul de a lucra împreună cu agențiile de securitate pentru a combate terorismul și a proteja cetățenii israelieni. El a adresat un avertisment teroriștilor, afirmând că oricine va încerca să le facă rău forțelor lor va fi urmărit fără încetare.
Operațiunea din Tulkarem face parte din eforturile de menținere a securității în regiune, forțele de securitate israeliene efectuând raiduri regulate pentru a încerca să limiteze activitatea teroristă palestiniană. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: