ISRAELLUMEA ARABĂMAGAZINTerorism

Israel în război: 260 de cadavre descoperite în zona petrecerii morții din Reim (ATENȚIE! Imagini și declarații care vă pot afecta emoțional)

Un purtător de cuvânt al Zaka (Organizația voluntară israeliană pentru identificarea victimelor dezastrelor) a declarat că până acum organizația a strâns aproximativ 260 de cadavre din zona petrecerii naturii din Reim (Israel)

Sâmbătă, în momentul declanșării atacurilor teroriste Hamas, un grup de teroriști au atacat sutele de participați la această renumită petrecere în aer liber, ăn fiecare an în Israel.

Conform lui Ortal, supreviețuitoare a masacrului:

„În mijlocul petrecerii, s-a declanșat alarma. Au oprit muzica și ne-am adunat cu toții lucrurile. Au întrerupt curentul electric și dintr-o dată, de nicăieri, au început să se tragă focuri de armă, au deschis focul în toate direcțiile. Am luat cheile mașinii și am început să mergem înainte pentru a scăpa de focurile de armă. La un moment dat ne-au ocolit, au tras în vehiculele noastre și am ieșit din ele. 50 de teroriști au sosit în dube, îmbrăcați în uniforme militare. Au tras focuri de armă, și am ajuns în punctul în care toată lumea și-a părăsit mașinile și a început să alerge. M-am într-un tufiș, în timp ce teroriștii continua să tragă în oameni. Am văzut mase de răniți întinse în jur, încercând să înțeleg ce se întâmplă aici. I-am văzut pe teroriști în față, ne-au înjurat”.
Am fost în tufiș aproape o oră, nu m-am mișcat și totul a trecut prin fața ochilor mei. Telefonul meu rămăsese în mașină iar eu tăceam în tufiș, doar să nu mă audă sau să mă vadă, fiindcă erau lângă mine. După aproximativ o oră, au plecat pentru că au văzut că zona era „curată”. Am ieșit din tufiș, m-am dus la mașină, i mi-am recuperat telefonul și am început să alerg. Când s-au întors, m-am ascuns din nou într-un tufiș, aproximativ trei ore”.

Reamintim că aproximativ 30 de tineri care au fost considerați dispăruți de la petrecerea naturii, au apărut astăzi, duminică, în zona israeliană Netivot, după ce s-au ascuns timp de o zi. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: