ISRAELLUMEA ARABĂMAGAZINTerorism

Răpiți în Fâșia Gaza: O bunică de 85 de ani, copii mici, bărbați și femei, toți considerați „soldați” de Hamas (ATENȚIE! Video, imagini și text cu profund impact emoțional)

În cea de-a treia zi de război, se înmulțesc relatările sfâșietoare despre civili uciși și persoane luate ostatice.

Întrucât Hamas nu face niciun secret din comportamentul său criminal și chiar se laudă cu el, multe familii și-au recunoscut apropiații în filmul vieții lor.
Chiar ieri, un bărbat din districtul Sharon a văzut pe rețelele de socializare cum soția și cele două fiice ale sale au fost duse în Gaza – veniseră de sărbători să își viziteze soacra într-un sat din apropiere de Gaza.
Mass-media din întreaga lume a difuzat, de asemenea, o înregistrare video cu o tânără femeie care este condusă de teroriști la graniță și care strigă „Nu mă omorâți”.
Există o înregistrare video cu fete tinere capturate la festivalul de muzică din Reim. Ele sunt îngenuncheate, un terorist palestinian merge de-a lungul rândului și spune: „Sabaya, sabaya”. În arabă, asta înseamnă „sclavă sexuală”.
Printre numeroasele mărturii șocante publicate de Adva Adler se numără o înregistrarea video a bunicii sale Yafa Ader, în vârstă de 85 de ani.
Înregistrarea a fost făcută de teroriștii Hamas; femeia în vârstă a fost răpită din casa ei dintr-un kibbutz din Fâșia Gaza. Aparent, bătrâna nici măcar nu înțelege cu adevărat ce i se întâmplă.

 

Teroriști uciși în Netivot sunt târâți de tineri evrei furioși.

Teroriștii le-au dat copiilor lor un băiețel de cinci ani răpit în Israel ca să se „joace” și i-au filmat împingându-l cu un băț.

 

Un alt videoclip Hamas – militanții transportă o fată în lenjerie intimă într-un jeep, nu se știe dacă este în viață sau nu, piciorul ei este anormal de răsucit.
În videoclip, mama își recunoaște fiica, o cetățeancă germano-israeliană, care se afla la festival de muzică din Reim.

Au fost răpiți și cetățeni din Statele Unite și Canada.
O rezidentă a unui kibuț a fost răpită de acasă împreună cu copilul ei de 4 ani și 11 luni. Copiii au fost apoi abandonați la graniță, iar mama a fost luată prizonieră.
Rudele spun că nu au aproape nicio informație, că nimeni nu vorbește cu ele, că rudele lor sunt necunoscute. Și doar rețelele de socializare israeliene sunt pline de fotografii ale celor dispăruți și ale prizonierilor Hamas. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: